Industrijski točkovi

Preduzeće „Mašinac RT“ bavi se proizvodnjom svih vrsta okretnih i stabilnih točkova, specijalnih točkova i točkova sa kočnicom, nosivosti od 60 do 2500kg po točku.

Primena točkova se vrši u:

  • Hemijskoj industriji
  • Prehrambenoj industriji
  • Mašinskoj industriji
  • Mnogim drugim oblastima

– kontejnerski točkovi
– termo otporni točkovi do 300°C
– točkovi za paletne viljuškare

KONTEJNERSKI TOČKOVI

Kontejnerski točak izrađuje se u varijanti okretne i stabilne viljuške različitih dimenzija. Točak se izrađuje od presovanog čelika, pocinkovano zaštićenog sa plastičnom ili gumenom oblogom i druh ležajem. Nosivost točka je od 60 do 200kg.

kontejnerski točkovi

INDUSTRIJSKI TOČAK

Industrijski točak se izrađuje u varijanti okretne i stabilne viljuške, sa i bez kočnice. Točak se izrađuje od zavarenog čelika sa duplim rotirajućim ležajem. Točak je pocinkovano zaštićen. Industrijski točkovi se izrađuju u varijanti aluminijumske felne sa nalivenom gumom i kugličnim ležajevima, felne od sivog liva i točka od belog poliamida visoke nosivosti. Nosivost točka je od 200kg – 2000kg. Točak se izrađuje u različitim dimenzijama i prema želji i potrebama kupaca.

industrijski točak

 

Dimenzije industrijskih točkova

TOČKOVI ZA PALETNE VILJUŠKARE

Središte točka napravljeno od čelika sa nalivenim poliuretanskim omotačem i preciznim kugličnim ležajem.

Veličine od Ø75 do Ø120mm u širini od 28mm do 100mm nosivosti od 350 do 1000kg.

Točkovi za paletne viljuškare

Točak napravljen od belog poliamida sa preciznim kugličnim ležajem veličine od Ø80 do Ø182mm, širine od 54mm do 98mm i nosivosti od 600 do 900kg.

Točak od belog poliamida